Google+ Followers

Thursday, September 12, 2013

Biasiswa Tenaga Pengajar Muda UiTM 2014

Assalamualaikum

Baru-baru ni dapat emel berkaitan Biasiswa Tenaga Pengajar Muda UiTM untuk tahun 2014 dah dibuka... 

Jadi kalau berminat dan teringin nak jadi salah seorang keluarga UiTM, sila la apply... oh ya.. permohonan dibuka 17 september 2013 hingga 1 oktober 2013 jer... dan permohonan boleh dibuat  di http://onlineapps.uitm.edu.my/etpm 

pakat-pakat la apply... tapi tak tahu pulak program apa yang ditawarkan... best jadi keluarga UiTM ni... :)

syarat-syarat permohonan seperti berikut:



5 comments:

  1. I think the requirement before this is good enough. but now the requirement is too high I think... especially for those from engineering background etc...

    ReplyDelete
  2. Now UITM hanya offer kepada applicant from First-Class sahaja? Sigh. I thought ada la ruangan untuk appeal for those yang bukan dari First-Class.

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed!

      dulu requirement dia tak terlampau tinggi mcm ni...

      Delete
  3. @anonymous:

    yes, they already put a high requirement for TPM nowadays... perhaps because so many applications for TPM, i think...

    ReplyDelete
  4. I agree with all of you. It seems like even the lowest applicant still belongs from the First Class group?I think they should spare some space for second class upper graduate.. :(

    ReplyDelete